De Legende van de Alcracht: Het meisje tussen haar dromen

De Legende van de Alcracht: Het meisje tussen haar dromen

Starre is geboren en opgevoed als de Alcracht. Met haar Crachten vecht zij voor de Orde in Phantasia. Samen met haar vrienden trotseert ze vele vijanden, zoals de Slaven en Meesters van Chaos. Helaas is de Chaos niet meer het enige waartegen Starre moet strijden. Haar zus Yuerre heerst over de Slaven in de Duistere Onderwereld en dringt met haar nieuwe leger Phantasia binnen.

Naarmate ze ouder wordt, begint Starre steeds meer vragen te stellen over haar mysterieuze verleden en de taak die haar opgelegd is. Wie is zij, waar komt ze oorspronkelijk vandaan en waarom is zij gekozen als de Alcracht?
Bestellen
De Legende van de Alcracht

De Legende van de Alcracht

Het meisje tussen twee werelden
Starre is geboren en opgevoed als de Alcracht. Met haar Crachten vecht zij voor de Orde in Phantasia. Hierbij krijgt zij hulp van een beer die zij als haar vader beschouwt, een Lichtphantast met een mysterieus verleden, een jonge faun die in de leer is gegaan bij de Rhuneroepers en een reuself die al eeuwen als een geest voortleeft.

Samen met haar vrienden trotseert Starre vele vijanden zoals de Slaven en Meesters van Chaos. Bovendien ontmoet ze een mysterieus meisje dat zichzelf de Tegencracht noemt en Starre heel goed lijkt te kennen…
Bestellen